Leidinggeven aan een lerende school

20 Sep 2018 14:00-17:00

Een symposium naar aanleiding van het verschijnen van het boek Leidinggeven aan een lerende school van de auteurs Loes van Wessum en Ingrid Verheggen.

Naar aanleiding van het verschijnen van het boek Leidinggeven aan een lerende school van de auteurs Loes van Wessum en Ingrid Verheggen organiseert het lectoraat Leiderschap in Onderwijs en Opvoeding van hogeschool Windesheim Flevoland in Almere op 20 september een symposium voor leraren, lerarenopleiders, leidinggevenden en bestuurders in het onderwijs. Een aantal gerenommeerde sprekers zal op deze middag bovenstaande vragen bespreken en samen met u en de andere deelnemers proberen te beantwoorden.

Sprekers

Dr. Quinta Kools (lector Professionalisering van leraren en lerarenopleiders bij Fontys) houdt een lezing over het leren van de leraar en de lerarenopleiding.

Dr. Marco Snoek (lector Leren & Innoveren van de HvA) gaat nader in op de rolneming van leraren als teacher leaders en de rol van de lerarenopleidingen.

Prof. dr. Joseph Kessels (emeritus hoogleraar humanresourcesdevelopment) zal tot slot zijn licht laten schijnen over de rol van de schoolleider en de bestuurder.

Boek

Op de 20e ontvangen Petra van Haren, voorzitter Algemene Vereniging Schoolleiders (AVS), en Rien Komen, directeur Windesheim Flevoland, een exemplaar van Leidinggeven aan een lerende school. Welke vragen heb jij vandaag gesteld? Ook deelnemers ontvangen het boek gratis.

Klik hier voor meer informatie over het programma